Спасибо!

Реєстрація
Про форум 27.03.2021

«Знаєш, кому дійсно важко?» — креативна кампанія Українського маркетинг-форуму закликає не нити

«Навчися виживати, коли здається, що гаплик», — звертаються герої креативної кампанії 14-го Українського маркетинг-форуму (УМФ) до маркетингового ринку. У роликах, які створило агентство BBDO Ukraine і зняла продакшн-студія Pronto Film, показані три життєстверджуючі історії тих, кому під час пандемії реально важко, але вони не роблять з цього драми.

«Ідея роликів виникла зі спостережень за бізнесом під час кризи. Комусь довелося закрити заклад, хтось втратив орендаря, хтось був змушений звільнити людей, хтось втратив роботу, хтось — клієнтів. І у кожного при цьому знайдеться знайомий, якому було ще важче.
Ми не хотіли, щоб креативна ідея якось драматизувала ситуацію, як це диктує концепція “Форуму уцілілих”, і аналогії з виживання в інших екстремальних умовах ми відразу визнали неадекватними реальності. Нам хотілося подати героїзм у побутовому сенсі і показати, що люди, які проявляють цей героїзм, роблять це з легкістю і гумором».
— Денис Келеберденко,
креативний директор BBDO Ukraine, автор ідеї та режисер роликів

У результаті були створені історії людей, які не скоряються обставинам, а змінюють себе, свою бізнес-модель, процеси, підлаштовуючись під ситуацію і витягуючи з цього максимальну користь. Як це у них вийшло — можна побачити у роликах.

«Бувають проекти, в яких у тебе є все для крутого результату, але удача і відчуття задоволення від виконаної роботи проходять повз. На щастя, у проекті для УМФ все сталося навпаки. Тільки ми встигли помітити, що наш захват від скриптів, створених BBDO, “обріс” професійною командою, голлівудським візуальним стилем і смачною акторської подачею, як вже дивимося на наше створіння на великому екрані проектора, відчуваючи гордість і точно розуміючи, що ролики вдалися на всі 100».
— Ганна Калашник,
виконавча продюсерка Pronto Film

Крім ігрових 33-секундних роликів креативна кампанія включає графічні 6-секундники, що розвивають тему.

«Багато компаній за час карантину і локдаунів зіткнулися з викликами, для вирішення яких не було ніяких “методичок”. Досвід виходу з кризи і розвитку у кожної компанії був індивідуальним. Але є те, що об'єднує наших героїв. Можна довго нити, як тобі погано, а можна взяти приклад з тих, кому ще важче, але вони не сумують. Яскрава креативна ідея від BBDO і переконливе втілення від Pronto Film — і ці короткі відео здатні стати для вас афірмаціями на кожен день. Окреме спасибі компаніям за реалізацію такої грандіозної ідеї за дуже скромний бюджет. Адже це теж мистецтво виживання».
— Ірина Бондаренко,
продюсерка Українського маркетинг-форуму, засновниця IdeasFirst

Щоб оптимізувати логістику і витрати на зйомку, три ролика зняли за 14 годин. Зйомки проходили в офісі BBDО, у машині Дениса Келеберденко, на боксерському рингу хороших знайомих. «Навіть Сильвестра Сталлоне довелося не в 3D малювати, а використовувати його роздруковану на чорно-білому принтері в повний зріст копію і анімувати її у stopmotion. Але цієї величезної роботи навіть ніхто не помічає, так все гарно вийшло», — жартує Денис.

Надихаючі історії компаній і їх маркетингових команд ви зможете почути на Українському маркетинг-форумі 27–28 травня. Форум пройде у гібридному форматі у КВЦ «Парковий» і в онлайні.

Як завжди, звучатимуть теми, які дійсно хвилюють маркетингову спільноту і допоможуть учасникам форуму рости у нових реаліях.

Над кампанією працювали:

Команда BBDO
Денис Келеберденко, креативний директор
Ростислав Вишневий, арт-директор
Єлєна Колєснікова, директор зі стратегічного планування
Ірина Данілевська, директор відділу по роботі з клієнтами
Олександра Гуляй, продюсер
Олеся Гановська, керівник групи по роботі з клієнтами

Команда Pronto Film
Денис Келеберденко, режисер
Тетяна Дудник, оператор
Олег Бобало, 2-ий режисер
Анна Калашник, виконавчий продюсер
Назар Залуцький, продюсер
Марина Турманідзе, кастинг
Карина Балеян, художник-постановник
Марія Керо, стиліст
Ірина Солодовська, гример
Максим Васянович, режисер монтажу
Дмитро Василенко, колорист
Євгеній Бедненко, звукорежисер

Команда IdeasFirst
Ірина Бондаренко, продюсер Українського маркетинг-форуму
Ольга Гаращенко, керівник проекту

BBDO Ukraine — український офіс найтитулованішого креативного агентства у світі. Агентство створює бренди і комунікаційні стратегії та розробляє креативні рекламні кампанії. Працює з найбільшими світовими компаніями і локальними лідерами. Проекти агентства тут, а останні новини читайте на Facebook і Instagram агентства.

Pronto Film — входить до 5 кращих рекламних продакшенів України і займає лідерську позицію у локальному кіновиробництві. Надає повний спектр послуг у створенні рекламних роликів, музичних відео, повнометражних і документальних фільмів, серіалів. Володіє вражаючою географією зйомок: Західна Європа, Південна Америка, США, Південна Африка, Індія, Таїланд, Єгипет, Ізраїль, Туреччина. Подивитися відеороботи можна тут, дізнатися останні новини продакшена — на Facebook та Instagram.

Схожі новини

УМФ протестує всіх учасників на covid-19
«Форум уцілілих» — 14 Український маркетинг-форум відбудеться 27-28 травня
Спеціальна пропозиція 2021 року для постійних учасників Українського маркетинг-форуму

Хочете взяти участь в Українському маркетинг-форумі?

Купуйте квиток та фіксуйте дати в своєму календарі

або

Станьте партнером події