Спасибо!

Реєстрація
Про програму 31.03.2020

Український маркетинг-форум створив свій клуб та розпочав проводити онлайн-ефіри

Світ стрімко змінюється. І ми не стоїмо на місці. Оновлені дати проведення Українського маркетинг-форуму 3–4 червня. Ми продовжуємо активно готуватись до події, відстежуємо ситуацію і сподіваємося, що заходи, які зараз розробляють уряди різні країн, допоможуть нормалізувати ситуацію з COVID 19. 

Разом з менторами форуму ми вирішили адаптувати програму події. Ми видозмінюємо тематичні потоки, секції та окремі виступи, аби максимально наблизити контент до поточної ситуації в економіці, суспільстві та бізнесі. Ми додаємо у програму нових спікерів та теми, які допоможуть знайти відповіді на нові виклики для маркетингу.

У рекламній кампанії 13 Українського маркетинг-форуму ми закликали не діставати рідних і близьких професійними розмовами, а діставати питаннями своїх колег. Зараз цей заклик актуальний як ніколи, адже Україна — на карантині, і майже весь свій час ми проводимо вдома.

Щоб не втрачати зв’язок з нашими учасниками, спікерами та партнерами, підтримати вас та ваші маркетингові команди у цей непростий час, ми вирішили згуртувати спільноту маркетинг-форуму онлайн.

Оргкомітет Українського маркетинг-форуму створив у Facebook закритий Ukrainian Marketing Forum Club, в якому спікери, ментори та учасники форуму діляться корисною інформацією та дають поради щодо змін в маркетингу.

Крім того, ми започаткували щоденні онлайн-ефіри від Українського маркетинг-форуму. Для проведення live-дискусій та виступів ми запрошуємо спікерів форуму та експертів з комунікацій, сервіс-дизайну, рекламного бізнесу. Учасники FB-клубу можуть дивитися ефіри як наживо, так і в запису, задавати питання експертам, спілкуватися з колегами та отримувати унікальні пропозиції від представників креативних індустрій. 

Якщо ви учасник форуму, але ще не маєте доступу до групи Ukrainian Marketing Forum Club, напишіть нам, будь ласка, і ми додамо вас до нашої спільноти.Ефіри також доступні наживо усім маркетологам, які зацікавлені в отриманні інформації. Слідкуйте за анонсами на нашій сторінці.

Усі посилання:

Схожі новини

Український маркетинг-форум створює онлайн-шоу 3–4 червня
Не діставай рідних, діставай колег — закликає 13 Український маркетинг-форум
“Рости не можна зупинитися!” 6 головних тем маркетинг-форуму 2020

Хочете взяти участь в Першому маркетинговому онлайн-шоу?

Купуйте квиток і фіксуйте дати в своєму календарі

або

Ознайомтесь з програмою 2020 року