Спасибо!

Реєстрація
Про форум 12.03.2018

Компанія Grande Affiche виступила генеральним партнером XI Українського маркетинг-форума

Цього року титульним партнером Українського маркетинг-форуму стала компанія Grande Affiche. Ось уже 14 років Grande Affiche успішно виробляє на ринку різні друковані вироби – від візиток, каталогів і банерів до гігантських брандмауерів. Компанія володіє найсучаснішим і унікальним друкарським обладнанням (на виробництві зібрані наступні технології друку: сольвентний, екосольвентний, УФ – рулонний та планшетнй друк, а також пигментний друк на тканині) і пишається рівнем продуктивності. Так, Grande Affiche може виконувати об’ємні замовлення в стислі терміни, дотримуючись при цьому високих стандартів у роботі.

«Український маркетинг-форум – головний маркетинговий майданчик країни, на якому збираються лідери маркетингу. Ми прагнемо бути лідерами у всьому, що робимо. Відповідно, і співпрацюємо з такими ж компаніями, як наша», – коментує партнерство Станіслав Масліхін, директор з маркетингу та розвитку Grande Affiche.

Український маркетинг-форум відбудеться 3–4 квітня в КВЦ «Парковий». Подія збере разом 800 топ-менеджерів, власників компаній і підприємців, а також 60 спікерів – експертів в області маркетингових комунікацій і суміжних областей.

Український маркетинг-форум вдячний всім своїм партнерам за підтримку і небайдуже ставлення до майбутнього маркетингу в Україні.

Схожі новини

УМФ протестує всіх учасників на covid-19
«Знаєш, кому дійсно важко?» — креативна кампанія Українського маркетинг-форуму закликає не нити
«Форум уцілілих» — 14 Український маркетинг-форум відбудеться 27-28 травня

Хочете взяти участь в Українському маркетинг-форумі?

Купуйте квиток та фіксуйте дати в своєму календарі

або

Станьте партнером події